Riannelle Witter – Ergotherapeut Papendrecht

Zorgcentrum 'Zorgmolen'
Poldermolen 2
3352 TH Papendrecht

Ik denk graag mee, heb een praktische en creatieve kijk en schakel snel. De doelgroep waar ik mee werk zijn mensen vanaf 18 jaar, met voornamelijk lichamelijke en/of cognitieve klachten. De hulpvragen spelen zich veelal thuis af, en dat is de reden dat ik graag bij u aan huis kom. Op deze manier kan ik de thuissituatie beter in kaart te brengen om u passend advies kan geven. Ik vind het een voorrecht om iemand van zo dichtbij te leren kennen in de eigen omgeving maar ben mij er ook continue van bewust dat dit vertrouwen, geduld en respect vraagt.

Geen vraag is gek, geen situatie is mij vreemd en juist de diversiteit in de hulpvragen en de diversiteit aan mensen maakt het werk uitdagend en verrassend. Samenwerking met de WMO, leveranciers en andere behandelaren is voor mij vanzelfsprekend en geen enkel probleem, samen komen we verder.

Ik weet zeker dat ik met mijn 15 jaar ervaring als ergotherapeut, en mijn enthousiasme voor dit vak, ook u kan helpen met uw vraag! Twijfels of u met uw hulpvraag bij ons terecht kunt? Waarschijnlijk wel, maar even telefonisch overleggen mag natuurlijk altijd!

Wat ik zo geweldig aan het werk als ergotherapeut vind:
- Het directe contact met de cliënt,
- Samen naar oplossingen en mogelijkheden zoeken
- Met kleine acties of door juist langere trajecten weer zelfstandigheid en welzijn laten ervaren